حالت Dry در کولر گازی که معمولا با نماد قطره آب روی ریموت کنترل و نمایشگر آن درج و شناخته می شود به کاهش رطوبت هوای اتاق کمک می کند و از این طریق خنک سازی غیر مستقیم را نیز انجام می دهد.
تقریباً تمام کولر گازی های امروزی حالت خشک – Dry و حالت خنک کننده – Cool را دارا هستند. در حالت خشک سیستم تهویه مطبوع برای کاهش و حفظ رطوبت ۶۰ درصد کار می کند، در حالت خنک کننده سیستم از کندانسور برای خنک سازی مداوم هوای عبوری استفاده می کند.
بنابراین نمی توان گفت که حالت Dry صرفا برای خنک سازی محیط کاربرد دارد، بلکه این حالت برای عادی سازی و ارایه یک دمای هوای مناسب نسبت به گرما یا سرما نقش خود را ایفا می کند. وقتی که دمای محیط مناسب باشد خبری از ایجاد قطرات عرق روی پوست شما نیست و با حذف آن احساس خنکی یا هوای مطبوع را خواهید داشت.
باتوجه به همین موضوع می توان گفتم استفاده از حالت Dry در کولر گازی باعث کاهش فشار کاری دستگاه و همچنین کاهش مبلغ قبض برق می شود، چرا که با برقراری یک هوای مطبوع دیگر به سراغ بالا و پایین کردن دما نمی روید و نیاز به استفاده از حالت توربو یا افزایش ساعت کارکرد کولر گازی نیست.
چه زمانی باید از حالت Dry در کولر گازی استفاده کرد؟
باید توجه داشت که حالت خشک یا Dry به طور معمول در روزهای که سطح رطوبت هوا بالا است (مانند روزهای بارانی) مورد استفاده قرار می گیرد. البته این موضوع بسیار به محیط زندگی افراد نیز بستگی دارد و شهرهای که در مناطق ساحلی و به اصطلاح آب و هوای شرجی را دارا هستند، ببشتر با این مورد و این حالت رو به رو خواهند شد.
توجه داشته باشید که تنظیم کولر گازی روی حالت Dry در روزهای گرم و خشک هیچگونه خنک سازی و یا مزیت خاصی را برای شما فراهم نخواهد کرد بلکه با خشک شدن بیشتر هوا شاهد خشک شدن پوستتان خواهید بود و این موضوع جالبی نخواهد بود! همچنین احتمالا برخی افراد با خشک شدن بیش از حد هوا دچار مشکلات تنفسی خواهند شد. بنابراین به وضعیت آب و هوا دقت کنید و در موقعیت مناسب از حالت Dry در کولر گازی خود استفاده کنید.
از سوی با افزایش سطح رطوبت شاهد رشد برخی از کپک ها در اطراف محیط و روی البسه خواهیم بود و همچنین زنگزدگی یا خوردگی برای وسایل فلزی و لوازم خانگی از طرفی برخی دیگر از موضوعاتی که با بحث سلامتی نیز مطرح است.
اگر از یک ترموستات هوشمند استفاده می کنید همواره شاهد سطح رطوبت محیط منزل هستید در غیر اینصورت می توانید از انواع رطوبت سنج ها استفاده کنید. پیشنهاد می شود سطح رطوبت محیط در تابستان بین ۵۰ تا ۶۵ درصد باشد و برای زمستان بین ۳۵ تا ۴۵ درصد قرار بگیرد.
مقالات بیشتر:
- حالت توربو در کولر گازی چیست؟
- گاز کولر گازی چیست؟
- عیب یابی کولر گازی و رفع مشکلات آن
- علت نشت آب از کولر گازی (اسپلیت) چیست؟
» چگونه حالت Dry در کولر گازی را فعال کنم؟
- سیستم کولر گازی فعال و آماده کار باشد.
- کلید Power/ON را روی کنترل از راه دور فشار دهید.
- حالت عملکرد Mode را تنظیم کنید تا نشانگر بر روی نماد قطره آب یا کلمه Dry قرار بگیرد.
- در برخی از مدل ها کلید Dry به صورت مستقیم تنظیمات را اعمال می کند.
اگر در رابطه با فعال بودن حالت Dry در کولر گازی خود مطمین نیستید یا اختلالی در روند عملکرد آن مشاهده می کنید، بهتر است ابتدا به دفترچه دستگاه خود مراجعه و اطلاعات کافی را از شرکت تولید کننده دریافت کنید و سپس در صورت عدم رفع مشکل از یک متخصص فنی برای راهنمایی و بررسی سیستم کمک بگیرید.
بدون دیدگاه